Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Båttur till Stora Askerön & Lanthandeln

28 maj, 2022 kl. 11:00 14:30

Varmt välkomna på en båttur till Askerön och besöka vår lilla lanthandel 

Mysig båttur som utgår från Stenungsund med strandhugg på Stora Askerön där det finns tid för en promenad och ett besök på vår lilla lanthandel 

Tid: Avgång från Stenungsund kl 11.00 hemfärd från Askerön kl 14.00 eller enligt ök. Åter till Stenungsund efter 15minuters båtfärd.

Pris: 250 kr per person

Transport: Boka plats på båten Albertina som avgår från Gästhamnen i Stenungsund. Båten är utrustad för 6 passagerare med varm hytt och WC.

Vi tar er med på en båttur i vår vackra skärgård förbi Stenungsön under Tjörnbron och runt Askerön varpå båten så som förr anlägger Stora bryggan i Fiskevik.

Ta en mysig promenad förbi öns tidigare lanthandel till Askeröns Nya Lilla Lanthandel. Återresan går med båt från Fiskevik.

Bokas: telefon 0702 555705 eller mail Info@askard.se

Stora Askeröns Lilla Lanthandel

Vår ledstjärna är att hos oss hittar du den lokala och småskaliga – och gärna något som du inte hittar överallt annars. Hos oss kan du dricka vårt Askerökaffe som rostas i Stenungsund och äta, vad många tycker, de godaste bullarna. Vi har även nybakat bröd. Butiken följer säsongen och vårt utbud återspeglas med den. Så just nu hittar du plantor av t ex tomat och blommor.

sv_SESwedish